aafke de groot illustraties

Welkom op mijn website, ik ben Aafke de Groot en ik werk onder de naam Aafke de Groot illustraties.
Sinds 2014 werk ik als professioneel Illustrator. Mijn specialisatie is het maken van illustraties op maat voor particulieren, bedrijven en organisaties voor diversen doeleinden. Mijn illustraties zijn sterke visuele uitingen en kenmerken zich door de aandacht voor details. 

Ben je op zoek naar een origineel geïllustreerd geboortekaartje of muurschildering (op paneel) voor je kinderkamer, woonkamer, praktijkruimte of receptie? Mijn illustraties zijn op vele manieren toepasbaar:
van geboortekaartjes, muurschilderingen, (fantasierijke) kinderboekillustraties tot portretten, illustraties voor magazines en communicatie uitingen. Ook voor een afscheid met persoonlijk rouwdrukwerk kan ik van betekenis zijn.

Benieuwd wat Aafke de Groot illustraties voor jou kan betekenen? Of heb je vragen?
Bij interesse voor een product of dienst, stuur mij dan een email voor een vrijblijvende offerte.
info@aafkedegroot.nl

 

algemene voorwaarden

Product/ dienst
Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek vooraf, waarin wordt besproken wat de klant verwacht en wat ik als illustrator kan betekenen. Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag en gaan de algemene voorwaarden in. Na goedkeuring van de offerte door de opdrachtgever kan het maken van het product of dienst niet meer geannuleerd worden. Er zal dan een bedrag in rekening worden gebracht ter compensatie van de annulering. * Uitsluitend bij ziekte of andere geldige reden voor uitstel/ annulering van de opdracht is het belangrijk zo snel mogelijk contact op te nemen. 

Beeldrecht particulier gebruik
De beelden mogen alleen voor privédoeleinden gebruikt worden, zoals social-media, het doorgeven aan familie, vrienden en kennissen. De beelden mogen onder geen beding te koop worden aangeboden of op een andere manier commercieel verhandeld worden. De opdrachtgever blijft hiervoor verantwoordelijk. Bij het openbaar stellen van mijn illustraties zie ik graag mijn naam erbij vermeld!

Beeldrecht zakelijk gebruik
De illustraties mogen gebruikt worden voor de eigen media-uitingen zoals online (website en social-media) print (krant, magazine, flyer) fysiek (bedrijfsruimte). De illustraties mogen niet zonder overleg gebruikt worden voor bijproducten. Bij het gebruik van mijn werk vraag ik mijn naam erbij te vermelden. De illustraties mogen niet aangeboden worden aan derden, zonder overleg en uitdrukkelijke toestemming. Als er een andere partij is die mijn illustraties wil gebruiken kunnen zij contact opnemen met mij. Uiteraard worden de illustraties ook niet aan anderen verstrekt zonder toestemming van de opdrachtgever.

© 2019 Aafke de Groot Illustraties 
De beeldrechten van alle illustraties blijven eigendom van Aafke de Groot illustraties. De beelden kunnen gebruikt worden ter promotie van mijn portfolio op mijn website en social-media.